DHC | Hockey Club

DHC is al 80 jaar een begrip in de regio. Een familieclub met ambitie met zo’n 700 leden. Samen met veel enthousiaste en betrokken vrijwilligers, ouders en sponsoren zorgen zij er voor dat de club een fijne plek is om naar toe te gaan. Een club waar iedereen welkom is! Waar een goede sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staan. En waar sportiviteit en respect belangrijke kernwaarden zijn.

Hockey voor iedereen! De Doetinchemse Hockey Club biedt hockey op alle niveaus; van jong tot oud en van recreant tot tophockeyer. Van de Benjamins tot de veteranen. En van trimhockey tot Special Hockey; het kan allemaal op het terrein van de Doetinchemse Hockey Club. Elk lid van de vereniging heeft alle gelegenheid om zich op eigen niveau en op eigen wijze te ontwikkelen en volop te genieten van hockey en alles eromheen.

Vernieuwend en professioneel! DHC is sinds enkele jaren een nieuwe weg ingeslagen; vernieuwend en professioneel. De aanleg van een nieuw waterveld was hiervan de start, gevolgd door een bouw van een nieuw clubhuis, tenue en logo. Inmiddels is er een 2e waterveld en techniekveldje in gebruik genomen. Ook hockey technisch maakt de club professionele ontwikkelingen door.

Omschrijving van de club

Adres: Sportpark Zuid, Stokhorstweg 7, 7006 GA Doetinchem.

Opgericht: 1 september 1938

Aantal leden: 625

Aangesloten bij: KNHB

Competities: ja

Website: http://www.doetinchemsehockeyclub.nl