Orion | Volleybal

Kom volleyballen bij Rabobank Orion!

Rabobank Orion Volleybal is al 50 jaar dè volleybalvereniging van Doetinchem. Een gezellige en sportieve vereniging met een rijke en succesvolle historie, waar het plezier van de leden centraal staat. Wekelijks volleyballen de ongeveer 500 leden in de SaZa Topsporthal en andere sporthallen in Doetinchem. Wij zijn dan ook één van de trotse ‘bewoners’ van Sportpark Zuid!

Rabobank Orion is een vereniging voor jong en oud. Voor de sporters die vooral voor de prestatie en competitie gaan en het hoogst haalbare willen bereiken. Maar we zijn er ook voor iedereen die wekelijks een uurtje recreatief wil volleyballen om daarna gezellig in de kantine wat te drinken met de teamgenoten. Sportiviteit, plezier en prestatie binnen één vereniging.

We bieden op bijna ieder spelniveau de mogelijkheid om te volleyballen, van regionaal tot de nationale top, zowel bij de Dames als bij de Heren!

Meer dan volleybal! Maar we bieden meer dan volleybal alleen. Bij Rabobank Orion Volleybal hebben we ook oog voor tal van activiteiten buiten het reguliere aanbod. Leuke toernooien zoals het Basisscholen Volleybaltoernooi en het Grastoernooi, tal van acties zoals de jaarlijkse Violenactie en de Grote Clubactie en gezellige en swingende feesten maken onze vereniging tot misschien wel de gezelligste volleybalvereniging van Nederland!

Omschrijving van de club

Adres: Sportpark Zuid, Sportweg 1, 7006 GJ Doetinchem

Opgericht: 5 september 1969

Aantal leden: 500

Aangesloten bij: Nevobo

Competities: Ja

Website: http://www.orionvolleybal.nl