Op de 11e van de 11e om 11.11 uur is de Akte bij de notaris getekend. Daarmee is de Coöperatie Vitaal Sportpark Zuid Doetinchem U.A. een feit.

30 november waren afvaardiging van de verenigingen en betrokken organisaties bij Sportpark Zuid te gast bij Pétanque voor de Oprichtingsvergadering van de nieuwe coöperatie. Tijdens de avond zijn de nieuwe bestuursleden Geert Hilferink (secretaris) en Job Huussen (penningmeester) voorgesteld en is Jan Minkhorst benoemd tot voorzitter van de coöperatie.

Wethouder Patrick Moors was aanwezig om de verenigingen en nieuwe bestuursleden te feliciteren en ontving uit handen van de net benoemde voorzitter een shirt Vitaal op Sportpark Zuid. Na het officiële moment presenteerde het bestuur in het kort de eerste actiepunten en werd er feestelijk afgesloten met een hapje en drankje.

Namens alle betrokkenen bedanken we Maurice Tepperik van Sport-ID en Job Hendrixen van de gemeente voor de goede begeleiding en ondersteuning in het proces naar het oprichten van de coöperatie.

 

De eerste Algemene Leden Vergadering van de coöperatie Vitaal Sportpark Zuid Doetinchem U.A. is op woensdag 8 februari 2023. Alle leden en geassocieerde leden ontvangen hiervoor eind januari 2023 een uitnodiging.