Binnen het nieuwe senioren aanbod ‘Senioren vitaal op Sportpark Zuid’ start vanaf donderdag 26 oktober aanstaande de light bootcamp. Dit aanbod zal plaatsvinden onder begeleiding van Berkay van Optimaal Leeftijd Doetinchem. We zijn blij met deze zeer ervaren trainer!

Een korte introductie van Berkay:

Met meer dan 12 jaar ervaring in het begeleiden van volwassenen naar een gezondere levensstijl heb ik bewezen resultaten geboekt in het helpen van mensen om hun fitnessdoelen te bereiken. Je kunt meer over mijn ervaring en benadering vinden op mijn website www.optimaalleefstijl.nl. Mijn benadering is gebaseerd op het begrip dat elk individu unieke behoeften en doelen heeft. Ik pas mijn trainingen aan om tegemoet te komen aan de fitnessniveaus en doelstellingen van de deelnemers.

Ik ben vastbesloten om bij te dragen aan het welzijn van senioren en geloof in het belang van een actieve levensstijl voor een gezonde ouderdom. Mijn betrokkenheid gaat verder dan de trainingen zelf, en ik ben beschikbaar om vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het behalen van individuele doelen.

Wilt u deelnemen aan deze light bootcamp en of het andere aanbod binnen ‘Senioren Vitaal op Sportpark Zuid’, dan kunt u zich aanmelden bij de sportparkmanager Margo Cornelissen 06-42090614 of mail naar sportparkzuid@sport-id.nl