In samenwerking met de verenigingen op Sportpark Zuid zijn we in de week van 18 t/m 22 september tijdens de Nationale Sportweek gestart met nieuw beweegaanbod voor senioren van 55 jaar e.o. Minimaal 1 tot maximaal 4 dagen in de week bewegen op Sportpark Zuid voor een vast bedrag van maar 30 euro per kwartaal. U bepaalt zelf hoe vaak u in de week wilt bewegen, welke dag(en) en waar u aan mee wilt doen. De activiteiten vinden buiten plaats bij de sportvereniging of in het park zelf.

De sport- en beweegactiviteiten zijn er op gericht om uw conditie, kracht en lenigheid op peil te houden en daarmee te werken aan uw vitaliteit. Iedere dag in de week een ander aanbod: Sport en spel activiteiten, conditie training, walking hockey, light bootcamp, jeu de boule, maar ook heerlijk een uurtje wandelen kan tot de mogelijkheden behoren. In het voorjaar implementeren we de seniorencarrousel waarbij in zo’n 6 weken tijd  kennis gemaakt kan worden met het specifieke senioren sportaanbod van de sportverenigingen op Sportpark Zuid. Kortom, het aanbod is divers en afwisselend en natuurlijk sluiten we iedere les af met een heerlijk kopje koffie of thee.

Het aanbod vindt plaats op Sportpark Zuid in het park of bij de verenigingen. Tijdstip: alle dagen van 9.30 uur tot 10.30 uur.

Maandag bij Pétanque -jeu de boules

Woensdag bij DHC – conditie training en walking hockey

Donderdag light bootcamp door Berkay van Optimaal Leefstijl – start en eindpunt bij DZC’68

Vrijdag DZC’68 – sport en spel activiteiten.

Mocht u geïnteresseerd zijn en meer informatie willen, of wilt u zich *aanmelden voor dit nieuwe aanbod, dan kunt u contact opnemen met de sportparkmanager Margo Cornelissen van Sportpark Zuid via sportparkzuid@sport-id.nl of bel naar 06-42090614.

*Zolang de voorraad strekt ontvangen de deelnemers die zich aanmelden gratis een speciaal T-shirt ‘Vitaal op Sportpark Zuid’.