Studenten van het Graafschap College hebben voor de kinderen van Montessorischool De Pas een Sportdag georganiseerd op Sportpark Zuid. Dit deden de studenten vanuit een stageproject, waarin zij een concept voor een Sportdag moesten ontwikkelen na wens en behoefte van de opdrachtgever (Montessorischool De Pas).

Vrijdag 11 juni was het zover. De kinderen hebben onder leiding van de studenten meegedaan aan een Sport Рen beweegcarrousel, waarbij de kinderen kennis hebben kunnen maken met twee sporten die te beoefenen zijn op Sportpark Zuid, namelijk volleybal en hockey en een hele nieuwe sport; cricket. Daarnaast hebben de kinderen deelgenomen aan allerlei andere uitdagende en spannende beweegactiviteiten en hebben zij, als eerste basisschool, de nieuwe beweegtoestellen in het Sportpark mogen uitproberen.

Een super geslaagde zonnige dag met heel veel blije gezichtjes en tevreden leerkrachten.

Grote dank aan Diliane, Youri en Bart, studenten van het Graafschap College die de leiding hadden op deze dag en de studenten van het 1e leerjaar Sport en Bewegen die op de dag zelf geholpen hebben. ORION en DHC bedankt voor jullie inbreng met volleybal en hockey en DZC’68 bedankt voor de super gastvrijheid en medewerking die wij hebben ontvangen.

Top gedaan allemaal!